FORKLIFT OÜ
MEIEGA ULATAD!

Avasime uue esinduse Jüri Tehnopargis

 

31.juulil tähistasime piduliku lindilõikamisega meie uue Jüri esinduse avamist. Tegelikult oli tegu kolimisega, sest vana Tallinna esindus Kadaka teel jäi kitsaks ja ei rahuldanud enam üha kasvavaid vajadusi tõstetehnika järele. Uue esinduse puhul on tegu meie neljast esindusest suurimaga, kus asub remonditöökoda, värvitöökoda, pesula, näidistesaal ja kontoriruumid. Kokku on pinda 2800 ruutmeetrit. Uus ja suurem esindus võimaldab luua juurde uusi töökohti ning kasvatada käivet vähemalt poole võrra.

Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos: „Tallinna keskus on Mapri Ehitusel järjekorras teine kostööprojekt Forklifitiga. Võtame iga töö kohe alguses ette hoiakuga, nagu ehitaksime pikaaegsele püsikliendile. Neid, kellele ehitame juba mitmendat hoonet, on palju. Pikema koostöö käigus tekib usaldus ja teineteisemõistmine ning ehitamine sujub ladusalt, sest teame juba varasemast, mida klient hindab ja soovib, tema aga oskab meilt parimat kvaliteeti  küsida.”

Mapri Ehituse projektijuht Alvar Alamaa lisab, et 2800 ruutmeetri suurune hoone on teraskarkassiga, kus nii seinteks, lagedeks, kui põrandateks kvaliteetsed sandwitch- ja raudbetoonpaneelid. „Mapri jaoks oli nii hoone projekteerimine kui ehitus huvitavam ja väljakutsuvam kui teiste taoliste hoonete puhul, sest seekord ehitasime hoone tellijale enesele. Forklift oli algusest peale kaasatud projekteerimisse ja ehitusse, ettevõtte spetsialistid edastasid pidevalt oma mõtteid ja ettepanekuid, mis aitasid hea lõpptulemuse saavutamisele kaasa.”

Avamise aitasid meeleolukaks muuta Kristel Aaslaid ja Wow Events.
Fotograaf: Raigo Pajula.

Täname Mapri Ehitust meeldiva koostöö eest ja ootame kõiki uusi ja vanu kliente endale külla aadressil Kesk tee 34, Aaviku küla, Rae vald!