FORKLIFT OÜ
MEIEGA ULATAD!

UUSIM MUDEL! Dieci Agri Farmer 30.7 GD

Dieci teleskooplaadurid – põllumeeste tõhusad abilised

 

Kõrgtehnoloogial põhinevad DIECI uued teleskooplaadurid on igati usaldusväärsed ja vastupidavad. Aga mitte ainult – neid iseloomustab Itaalia toodetele omane kõrge kvaliteet. Ja seegi pole veel kõik. Nimelt on nende sõidukite kabiinid kasutajale eriti mugavaks ja ohutuks muudetud.

DIECI esitles spetsiaalselt sellele firmale tehtud Giugiario DESIGN kaubamärki kandvaid kabiine esmakordselt põllumajandusmessil Agritechnica mis toimus Hannoveris 12.–18. novembril 2017. aastal kui tõhususe, innovatsiooni ja stiili võidukat kombinatsiooni. Tootma hakati neid eelmise aasta lõpus. Uue kabiini sisemuses on kasutatud autotööstuse uudseid materjale, mis käega katsumisel tunduvad pehmed, kuid on samas tugevad, vähendades vibratsiooni  ning parandades soojus- ja heliisolatsiooni omadusi. Lisaks aitab eriliselt õrnade värvide kasutamine muuta kabiini sisemuse heledamaks ja nähtavuse kabiinis juhi jaoks paremaks.

DIECI kabiinide mugavust aitab veelgi suurendada uus amortisaatori süsteem, mis võimaldab tõhusalt vähendada suurimaid tõukeid isegi künklikul maastikul liikumisel, mis on põllumeestele väga oluline. Uus õhukonditsioneeri süsteem tagab aga sellise ühtlase õhujaotuse, mida ei ole ühelgi varasemal teleskooplaaduri mudelil.

 

UUS GD (Giugiario DESIGN) kabiin
UUS GD (Giugiario DESIGN) kabiin

 

Ergonoomilise disaini üheks näiteks on uue joysticu reguleeritava käetoe kasutusele võtmine ning sõidusuuna edasi-tagasi muutmise võimalus vaid ühe näpuga. CANBUS süsteem loob optimaalsed töö- ja ohutusparameetrid põhjaliku diagnostika abil, kuvades väärtused reaalajas uuel 7-tollisel LCD-kuvaril. See võimaldab operaatoril olla kursis kogu vajaliku teabega sõiduki süsteemide pidevaks jälgimiseks. Selline integreeritud elektrooniline juhtimissüsteem on täiesti ainulaadne. Lülititel on taustvalgus ning sõiduki kõiki kontrollfunktsioone (juhtimisrežiim, RPM-i kontroll, liikumiskiirus ja diagnostika) hallatakse ühe juhtseadmega.

Saadaval on uute kabiinide kaks versiooni Standard ja Deluxe ning alates 2018. aasta teisest poolest on need paigaldatud kõigile Euroopa ja Põhja-Ameerika turgudele mõeldud uutele põllumajandusseeria sõidukitele.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et sise- ja väliskujunduse väga elegantne stiil, autotööstuse sektori innovatiivsed materjalid, ergonoomiline disain, palju loomulikku valgust ja vähe müra muudavad uued teleskooplaadurid põllumeeste parimateks abilisteks.

Forklifti tegevjuhi Margus Taada sõnul on teleskooplaadurid põllumajanduses väga universaalsed ja neist on abi praktiliselt kõikjal. Nendega saab tõsta paljusid kaupu või esemeid, laadida koormaid, pressida silo, vedada ja ladustada heinapalle ja teha veel väga paljusid maapiirkondades, aga miks mitte ka linnakeskkonnas väga vajalikke töid. Talvel saab näiteks edukalt kopaga lund lükata.

Forklifti klient: Uus masin on vanaga võrreldes nagu öö ja päev.
Forkliftilt korraga kaks Dieci teleskooplaadurit soetanud osaühingu Portage Veod juhataja Tarmo Toomast on tehinguga väga rahul. „Kasutame uusi laadureid vilja laost autode peale laadimiseks. Ega ükski teine firma nii suuri ja universaalseid upitajaid ei pakugi kui Forklift. Üks on kuue, teine viie ja poole tonnine ja need sobivad meile väga hästi. Ka hooldusega olema rahul – kui mingi häda on olnud, oleme kohe kiiresti abi saanud ja viga on ära parandatud. Kui võrdlen seitse aastat vana masinaga, siis on ikka nagu öö ja päev. Kabiin on samuti mugav. Masin on ilusat kollast värvi veel ka, nagu viljapeadki.”

 

Dieci

 


Küsi rohkem infot erinevate mudeliseeriate ja varustuse kohta oma piirkonna müügispetsialistilt!